Jongeren programma 2017

Ring the bell 

Tell everyone Jesus is born

Jesus is King, tell all the world

Proudly proclaim: Jesus is King

 

Maar ook:

Kerst vieren omdat Jezus in de wereld gekomen is. Toen al, maar nog steeds door Zijn Geest hier op aarde. Hoewel de wereld om ons heen zo heftig is en Jezus zo ver weg lijkt.

Lukas : alle bijzondere gebeurtenissen rondom de geboorte van Jezus

Ring the bell!

Gods aanwezigheid vieren. In deze tijd dat kerst gevierd wordt vanaf Sinterklaas lijkt het. Winkels, televisie, social media, het roept een sfeer op van kerst. Maar welke sfeer is dit dan? Wij mogen weten dat we met kerst de aanwezigheid van God mogen vieren, Jezus komst naar deze wereld. Het is niet een lichtjes feest, een feest voor gezellig en knus alleen. Maar Jezus is het Licht waarin we leven, Hij is aanwezig. Hij leidt ons leven.

Johannes 1: “ het licht dat naar de wereld kwam” en vers 12: “wie in Zijn Naam geloven, worden kinderen van God” “het woord dat mens is geworden, de Zoon van God”

Ring the bell!

En weet , Jezus is er. Ook nu.

Vier Kerst, vier Jezus zijn aanwezigheid in de wereld, in onze levens.

Jezus is Koning. Hou vast aan hem!

 

Ring the bell!

Voor jou persoonlijk. Je bent een kind van God, dat mag je weten. Je bent niet zomaar wie je bent, je bent bedoeld, je bent gewenst, achter jou zit een plan. Het plan van God, en God komt tot Zijn doel met jou: jij bent een kind van God! Dus Ring the Bell deze kerst en weet het: ik ben van God, Jezus licht schijnt ook op mij. Als ik het niet weet, dan weet Hij het wel. Daar kan ik op vertrouwen, ik “ring the bell”!

Maak die keuze deze kerst! Denk er over na! Kom bij Hem die van jou houdt, onvoorwaardelijk. Kom in Zijn Licht! Ring the Bell!!!

 

Johannes 12 : 46 “Ik ben het licht dat naar de wereld gekomen is….om te redden!”

Matt 28: 18 (bij de Hemelvaart): “Jezus zegt: mij is alle macht gegeven op hemel en op aarde. Houd je aan alles wat Ik heb gezegd. Ik ben met je alle dagen!”